Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ.Παραλαβή των έργου ενοποίηση χώρων στο δημοτικό σχολείο Νέαπολης

Δημοτικό σχολείο Νεαπολης
Παραλαβή των έργου ενοποίηση χώρων στο δημοτικό σχολείο Νέαπολης αφού μετά την μεταστέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Νέαπολης στο νέο κτίριο ενοποιήθηκαν οι χώροι του ισογείου ώστε βα δημιουργηθεί χώρος για την ανάγκες του ολοήμερου σχολείου καθώς επίσης να δημιουργηθεί επέκταση στην αίθουσα πληροφορικής και βιβλιοθήκη του σχολείου . Η ενοποίηση των χωρών έγινε με δαπάνες της σχολικής επιτροπής και στοίχισε 7.000 ευρώ περίπου 
Επίσης στην τρέχουσα σχολική χρονιά αγοράστηκαν διαδραστικοί πίνακες υψους 3.000 ευρώ ενώ έγιναν εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου με πίστωση 500 ευρώ . 
Το σχολείο έχει 238 μαθητές και η συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής με τον Διευθυντή του Σχολείου Παρασκευά Μειμέτη και τον εκπρόσωπο του συλλόγου Γονέων και τον Γιάννη Γεωργουδή , Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης ειναι εξαιρετική .
Σημειώνουμε ότι και την Δημοτική περίοδο 2011-2014 ο Stathakis Panagiotis από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής με τον προηγούμενο διευθυντή Παναγιώτη Λιβανό , είχε βοηθήσει σημαντικά τον εξοπλισμο του σχολείου .
Σταύρος Χριστάκος 
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
Χαραμή Αλεξάνδρα 
Α/πρόεδρος

 Σταύρος Χριστάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου