Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο μητροπολίτης Ευστάθιος ευλόγησε την πίτα του Γηροκομείου Μολάων (ΦΩΤΟ)

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ «η Αγία Παρασκευή» Μολάων πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του, το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου.
Αρχικά τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο διευθυντής του Ιδρύματος π. Παναγιώτης Λεγάκης, εκφωνώντας έναν ψυχωφέλιμο λόγο για την στόχευση που θα πρέπει να έχουμε ως χριστιανοί το νέο έτος. Στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι προσέφεραν τον οβολό τους στο ίδρυμα το περασμένο έτος, συντελώντας στην εύρυθμη λειτουργία σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Παράλληλα, ευχήθηκε στον διευθυντή, το προσωπικό, τους τροφίμους του ιδρύματος και όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, χαρά και προκοπή το νέο έτος. Ακολούθησε η διανομή των κομματιών της πίτας από τον κ. Ευστάθιο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα από την χορωδία του Γυμνασίου Μολάων, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ανδρικοπούλου.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η  αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας κ.Τζανετέα, ο δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Τριχείλης, ο αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας κ. Αλειφέρη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σπυριδάκου, Βουνελάκης και Κουλουβάκος. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, δωρητές του ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Φωτο: ΙΜΜΣ
- See more at: http://www.lakonikos.gr/epikairothta/item/126057-o-mitropolitis-efstathios-evlogise-tin-pita-tou-girokomeiou-molaon-foto#sthash.Jjd3jtbN.dpuf



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου