Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Μονεμβασίας

Δημοπρατήθηκε χθες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μονεμβασίας η ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 123.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει εργασίες ανάπλασης στην περιοχή «Μανδράκι», σε επιφάνεια περίπου 700 τμ, οι οποίες έρχονται να αναβαθμίσουν έναν εξόχως ενδιαφέροντα χώρο, ταυτόσημο με την ιστορία του τόπου.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Μονεμβασίας, την περίοδο 2010-2013, υλοποιώντας τον σχεδιασμό του όσον αφορά στις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, ολοκλήρωσε μεταξύ άλλων τη μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Μονεμβάσιας, το οποίο εκτείνεται από την περιοχή «Κάκαβος» μέχρι τη Μαρίνα (συνολικό μήκος περίπου 800 μ). Το παραπάνω έργο αποτελεί τμήμα της συνολικής μελέτης.
Τέλος, το προσεχές διάστημα προβλέπεται να δημοπρατηθούν δύο ακόμη σημαντικά έργα, συνεχόμενα του ανωτέρω. Πρόκειται για τη συνέχιση ανάπλασης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, αλλά και για την ανάπλαση της πλατείας Μονεμβασίας. Η ολοκλήρωση των παραπάνω, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα αποδώσει προς χρήση έναν χώρο αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο, στον οποίο αναπτύσσεται αξιόλογη επαγγελματική δραστηριότητα.
πηγή: monemvasianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου