Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η αδιαφορία «γκρεμίζει» τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα! (ΦΩΤΟ)

«Μαραζώνει» ημέρα με την ημέρα, η σιδερένια γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας, καθώς οι φθορές από το πέρασμα του χρόνου δεν είναι μόνο εξόφθαλμες, αλλά και ανησυχητικές. Η γέφυρα παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας, ενώ πλέον έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα μεταλλικά μέρη του σκελετού, καθώς το οδόστρωμα έχει αποσαθρωθεί. Στο επίμαχο σημείο, μάλιστα, έχει τοποθετηθεί μία σανίδα, έτσι ώστε να είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων.
Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει για το θέμα, η κ. Κυριακούλας Μαστρογιαννάκου, η οποία είναι μέλος του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητα Σκάλας του Δ. Ευρώτα. Σε σχόλιο της προς το «Λακωνικό Τύπο» έγραψε τα εξής:
«Αν δείτε πως είναι απο κάτω, δεν θα ξαναπεράσετε απο πάνω... Η γέφυρα της ντροπής για την δημοτική κοινότητα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ως χαρακτηρισμένο νεώτερο μνημείο του ΦΕΚ 251/ΑΑΠ/30/9/2011, αποτελεί ντροπή για το Ελληνικό Δημόσιο του οποίου είναι ιδιοκτησία!»
Η γέφυρα παρουσιάζει αυτή την εικόνα για περισσότερο από δέκα ημέρες και κάθε ημέρα, η κατάσταση
- See more at: http://www.lakonikos.gr/parapolitika/item/126382-i-adiaforia-gkremizei-ti-gefyra-tou-evrota-sti-skala-foto#sthash.6lorabDb.dpuf


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου