Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ.Ο "ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ" ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Ο "ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ" ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε έντονη ροή νερών μέσα στην Ποταμιά και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν και να εκφέρουν γνώμη από που προέρχονται τα νερά. Συνδημότες ζήτησαν να μάθουν αν αυτό οφείλεται στην υπερχείλιση της δεξαμενής της Νεάπολης πάνω από το κατάστημα "Κοάλα" και αν αυτό έχει ελεγχθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Δημοτικής Ενότητας Βοιών. 
Κατόπιν τούτου έγινε επιτόπιος έλεγχος από τον τεχνικό του δήμου και διαπιστώθηκε ότι τα νερά που τρέχουν στην Ποταμιά δεν οφείλονται στην υπερχείλιση της δεξαμενής που ρέουν σε φυσιολογική ποσότητα μετά από διέξοδο ποσότητας νερού από τις πηγές του Παραδεισίου προς την φυσική ροή τους ,αλλά προέρχονται από το ρέμα του Γραμματικού το οποίο μετά τις τελευταίες βροχές κατεβάζει νερό το οποίο εκβάλει στην Ποταμιά.
Επιβεβαιώθηκε λοιπόν ότι το νερό από τις πηγές του Παραδεισίου κατά την μεγαλύτερη ποσότητα ρέει στην φυσική ροή και απορροφάται από τον υδροφόρο ορίζοντα και δεν καταλήγει στη θάλασσα και ότι τα νερά της Ποταμιάς προέρχονται από το ρέμα του"Γραμματικού" που ακολουθούν την φυσική ροή.
(Οι φωτογραφίες είναι από το ρέμα.)



Δέσποινα Παπούλη -Βαγγελόγλου 
Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου