Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ.Εξιχνιάστηκε διάρρηξη καταστήματος στους Μολάους μετά από 5,5 χρόνια

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 3.3.2017 έως και σήμερα (15.3.2017), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια ογδόντα έξι (986) άτομα, εκ των οποίων επτακόσια τριάντα δύο (732) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα τέσσερα (254) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια ενενήντα δύο (692) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν δεκαπέντε (115) άτομα, από τα οποία εβδομήντα τέσσερα (74) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα έξι (66) άτομα.
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω επιχειρήσεων, μεταξύ των άλλων, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία (1) περίπτωση κλοπής-διάρρηξης, σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 16/17.9.2012, στους Μολάους Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μαρόκο, για κλοπή.
 http://www.monemvasianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου