Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

BATIKA.ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΑΧΙΟΥ !

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΑΧΙΟΥ !
Σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως τελέσθη Αγιασμός της έκθεσης του φιλόπτωχου ταμείου της Ενορίας του Λαχίου από τον π.Παναγιώτη Κοντάκο την δύναμη της Ενορίας και με την ουσιαστική βοήθεια σε όλες του τις δράσεις του , από τις κυρίες του χωριού . 
Η έκθεση συμπεριλάμβανε όμορφες χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες όλες με μεράκι. Γλυκά του κουταλιού,λικεράκια ,ζωγραφική ,λαμπάδες , πασχαλινά , κατασκευές με θέματα παρμένα από την θάλασσα την γη και από την καθημερινότητα φτιαγμένα με φαντασία και τέχνη !
Όλες οι κυρίες δημιούργησαν και πρόσφεραν για να ενισχύσουν το φιλόπτωχο ταμείο ,όμως το βάρος της οργάνωσης και της συνεχούς προσπάθειας το έχουν αναλάβει οι κυρίες ,Κοτσώνη Γαρυφαλιά, η Νέλλη Μέντη, η Φιλίτσα Κοτσώνη. η Αγγελική Μηνόγιαννη και η Γιώτα Βαρβαρέσου.
Τα φιλόπτωχα ενοριακά ταμεία της Μητροπόλεως μας, με προσπάθεια από κοινού αγωνίζονται για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την φροντίδα της εκκλησίας.Στηρίζουν τις αξίες και τις παραδόσεις μας παράλληλα με την φιλανθρωπική διακονία. Από το υστέρημα μας ,όλοι από λίγο ,ας συμμετέχουμε στο μεγάλο έργο της φιλανθρωπίας που είναι η μέγιστη αξία προς τον συνάνθρωπό μας.
Ένα μεγάλο μπράβο για όλες τις κυρίες που μεγαλούργησαν από καρδιάς και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που στηρίζουν αυτές τις δραστηριότητες.


Συμβαίνει Τώρα































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου