Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Κυθήρων αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης, στην οποία αναφέρει την τελετή παράδοσης Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) για τους Κυθήριους Εθελοντές Πυροσβέστες και μάλιστα στην καταλληλότερη χρονική στιγμή.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής - αντιπυρικής περιόδου, και για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του μηχανισμού αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από πυρκαγιές, ο Δήμαρχος του νησιού καλεί την ηγεσία της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, καθώς και της Π.Υ. Γυθείου όπου πυροσβεστικά υπάγεται το Νησί των Κυθήρων, προκειμένου να παραδώσουν τα υλικά αυτά στους  ετοιμοπόλεμους και πιστοποιημένους  Εθελοντές πυροσβέστες των Κυθήρων.
Αναλυτικά αναφέρει:  



Είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες  πρωτοβουλίες και με την συνδρομή φυσικά των ενεργών πολιτών, η κοινωνία μας θα αισθάνεται ασφαλής και ο κάθε πολίτης θα συνειδητοποιήσει πως  με την συμμετοχή του στην προσπάθεια για την διασφάλιση της ζωής του και της περιουσίας του τα αποτέλεσμα καλύτερο.

 Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Στράτο Χαρχαλάκη και τους Πυροσβεστικούς Διοικητές της Πελοποννήσου και Γυθείου για την ευγενική συμμετοχή!  
ΠΗΓΗ 
http://www.draseispoliton.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου