Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ.ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Η Oμάδα Βατικιωτών Πολιτών και Ομογενών""Αφροδισιάς", διοργανώνει μία ανοιχτή συζήτηση με προτάσεις, θέσεις και προοπτικές
"Θεματικού Τουρισμού στα Βάτικα". Αθλητικός, Καταδυτικός, Αναρριχητικός, Ποδηλατικός, Πολιτιστικός και Εναλλακτικός τουρισμός.
Τέτοιες μορφές τουρισμού μπορούν να οργανωθούν και να αποτελέσουν τη βάση για μία ήπια ανάπτυξη του τόπου μας, με σεβασμό, πάντα, στον άνθρωπο, την ιστορία αλλά κυρίως στη φύση που τον περιβάλει.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό χώρο του
Ξενοδοχείου Λίμηρα Μάρε, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017,
από τις 18.30 έως τις 21.00 το βράδυ.
Τα θέματα θα αναλύσουν, η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρία Ουρανία Βρόντου, η Δρ. κυρία Άννα Κουρτεσοπούλου και η Υποψήφια Δρ. κυρία Ευγενία Σαρηγιάννη, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κύριος Παντελής Κωνσταντινάκος.
Απευθύνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση προς όλους τους φορείς και εκπροσώπους, τόσο του τουρισμού όσο και των συλλόγων της περιοχής, να συμμετέχουν με την παρουσία και τον λόγο τους σ’ αυτή την ημερίδα, η οποία θα είναι ανοικτή για όλους.
Θα είναι τιμή και χαρά να συζητήσουμε όλοι μαζί τις τεράστιες δυνατότητες θεματικών τουριστικών προσεγγίσεων, που μπορούν να οργανωθούν στον τόπο μας, να αναπτυχθούν και να τον αναγεννήσουν.
Oμάδα Βατικιωτών Πολιτών και Ομογενών "Αφροδισιάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου