Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ : ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

ΒΑΤΙΚΑ : ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου 2017 η λιτάνευση δια μέσου των κεντρικών οδών της Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασιάς, της ιερής εικόνας του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος πολιούχο προστάτιδα της Νεάπολης , που υποβάσταζαν τιμητικά άνδρες του Λιμενικού Σώματος.
Μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, μαζί με τον ιερό κλήρο , έγινε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος,δια μέσου των κεντρικών οδών της Νεάπολης με στάσεις όπου αναπέμπονταν ψαλμωδίες από τους ιεροψάλτες και την χορωδία της Ενορίας.
Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Βοιών απέδωσε τιμές όπως αρμόζει ,υπό την διεύθυνση της Αρχιμουσικού κυρίας Φανής Φερδιανάκη.
Ο δήμαρχος κύριος Ηρακλής Τριχείλης η περιφερειακή σύμβουλος κυρία Μαντώ Μπελεγρή ,ο Αστυνιμικός διευθυντής Λακωνίας κύριος Γιώργος Μαρουδάς, η Υπολιμενάρχης κυρία Χριστοφοράκου ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης κύριος Δρίβας Ευάγγελος ,Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι κοινοτήτων και πλήθος κόσμου συνόδεψαν την Εικόνα κατά την περιφορά της .
Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι οι επισκέπτες για το τριήμερο που επέλεξαν να κάνουν διακοπές στη Νεάπολη που έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όλη παρουσία.
Υπέροχες εικόνες από την πλατεία της όμορφης πάντα Νεάπολης .
Και του χρόνου ,Χρόνια Πολλά !
"Συμβαίνει Τώρα"







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου