Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ !

Χίλια Καλώς που σμίξαμε!!!
Μια πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν τα Μέλη των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Παιδιών και Ενηλίκων τού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία», το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ελαφονήσου «Παυλοπέτρια».
Σε μία άριστη διοργάνωση και μία απαράμιλλη φιλοξενία από την πρώτη στιγμή της επαφής μας με το Νησί της Λακωνίας, οι συμμετέχοντες του Συλλόγου μας, παρουσίασαν Χορούς από τη Θράκη και το Αιγαίο, ενώ παράλληλα προβλήθηκε επίκαιρο βίντεο με τις ομορφιές των Παπαδιανίκων και της Πλύτρας, δημιουργία του Συντοπίτη μας Αντώνη Αρρώνη, καθηλώνοντας τους επισκέπτες μουσικά, χορευτικά και θεαματικά.
Ο Σύλλογος και τα Μέλη του εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Δήμο Ελαφονήσου και ιδιαιτέρως στην Αντιδήμαρχο κα Έφη Λιάρου, τους Διοργανωτές Γιώργο και Έλενα, τους Μουσικούς, τους Εθελοντές από την Ελαφόνησο πρωτίστως για την ευγένειά τους, τον Αντώνη Αρρώνη και τους Εθελοντές και Γονείς από τα Παπαδιάνικα που μετέφεραν τα παιδιά με προσωπικά τους έξοδα στην Πούντα και επιστροφή.
Ραντεβού στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «…έλα και σύρε τον χορό…», την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, στον Περίπατο της Πλύτρας.
Το Δ.Σ.







Πηγή: Θεοδούλη Σπυριδάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου