Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΓΙΟΡΤΗ "ΒΕΤΟΥΛΑΣ"2017




Η Κίνηση Γυναικών Βελανιδίων ,για άλλη μια αφορά οργάνωσε μια επιτυχημένη εκδήλωση, την γιορτή της Βετούλας! Η φιλοξενία τους η προετοιμασία τους τα νόστιμα εδέσματα και η διασκέδαση χάρισαν σε όλους μια όμορφη βραδιά με πολύ καλό φαγητό ,κέφι και χορό !
Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, που φιλοξενεί το εξαιρετικό Λαογραφικό Μουσείο ,οι κυρίες της Κίνησης πραγματικά έδωσαν τον εαυτό τους και πρόσφεραν στους παρευρισκομένους μια μοναδική φθινοπωρινή βραδιά με θέα το φεγγάρι σαν έλουζε το Μυρτώο Πέλαγος ! 
Ασυναγώνιστες οι κυρίς της Κίονησης Γυναικών Βελανιδίων, στο καλό μαγείρεμα της Βετούλας με χοντρό μακαρόνι όπως παραδοσιακά ,με τριμμένη ντόπια ξερή μυζήθρα ,καλό κρασί και στο τέλος πεντανόστιμους κουραμπιέδες με ολόκληρο αμύγδαλο που όλος ο κόσμος τίμησε δεόντως !
Την όμορφη και φιλόξενη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι κάτοικοι του χωριού ,ο ιερέας της ενορίας , ο πρόεδρος του χωριού κύριος Καραντζής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου κυρία Μαντώ Μπελεγρή, οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας κυρία Σοφία Δουμάνη και Στάθης Βελιώτης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίες Χαραμή Αλεξάνδρα, Παπούλη -Βαγγελόγλου Δέσποινα η Σπυριδάκου Θεοδούλη και ο κύριος Χρήστος Πετράκης ,ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τον κόσμο . Το μουσικό συγκρότημα του κυρίου Σταθάκη χάρισε διασκέδαση στον κόσμο μέχρι πρωίας!
Πολλά συγχαρητήρια στις δραστήριες γυναίκες των Βελανιδίων και πολλά μπράβο στον πρόεδρο του χωριού που στηρίζει κάθε δραστηριότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου