Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ Συνεδρίαση της επιτροπής ονοματοδοσίας Οδών και Πλατειών Μονεμβασίας και Αγίας Κυριακής .

Συνεδρίαση της επιτροπής ονοματοδοσίας Οδών και Πλατειών Μονεμβασίας και Αγίας Κυριακής .
Έγινε σήμερα η συνεδρίαση της επιτροπής για την κατάρτιση του οδωνυμικού χάρτη της Μονεμβασίας , στην οποία παρουσιάστηκε η τελική πρόταση από το συμπατριώτη μας αρχαιολόγο Νεκτάριο Σκάγκο , τον οποίο ως Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας συγχαίρω θερμά για την προσφορά του και το έργο του . 
Η επιτροπή μετά από ουσιαστική συζήτηση πάνω στην πρόταση του Νεκτάριου Σκάγκου έθεσε τις βάσεις για την τελική απόφαση η οποία θα επικυρωθεί από το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μονεμβασίας και στη συνέχεια από το Δημοτικό Συμβούλιο .
Η συζήτηση ήταν ευκαιρία να γνωρίσουμε την ιστορία προσώπων της Μονεμβασιας από το Νεκτάριο Σκάγκο . Όταν τελειώσει η κατάρτιση του οδωνυμικου χάρτη θα ακολουθήσει η έκδοση βιβλίου από το Δήμο με την ιστορία κάθε ονόματος .
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν , ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βουνελάκης , Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτριος Χουσάκος , ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Μπλέτας , ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Αλεξάκης , η Αρχαιολόγος Γιώτα Σκάγκου από την εφορεία αρχαιοτήτων , η δικηγόρος Μαρία Χαραμή και φυσικά ο αρχαιολόγος Νεκτάριος Σκάγκος . Την γραμματειακή υποστήριξη της επιτροπής έχει η υπάλληλος του Δήμου Νίκη Πετράκου .
ΠΗΓΗ 
Σταύρος Χριστάκος




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου