Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου Γυμνασίου και Λυκείου Μονεμβασίας


Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου Γυμνασίου και Λυκείου Μονεμβασίας

Η δημοτική αρχή συντάσσει κτιριολογικό πρόγραμμα όπως αποφασίστηκε στον Αγιασμό της φετινης περιόδου σε συνεργασία με το Γιάννη Κολιάκο , εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Παιδειας και Αθλητισμού , για την επέκταση του σχολείου και την κατασκευή νέων αιθουσών η οποία θα δώσει λύση στην έλλειψη αιθουσών διδασκαλίας και άλλων σχολικών χώρων που χρειάζονται για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου . Για την υλοποίηση αυτού του στόχου συλλέγονται τα στοιχεία από την τεχνική υπηρεσία τα οποία θα υποβληθούν στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας . Μετά την έγκριση τους πρέπει να ακολουθήσει μελέτη για την κατασκευή νέων αιθουσών με πιστώσεις του Δήμου Μονεμβασίας η οποία θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ .
Παράλληλα από την εκπαιδευτική κοινότητα ετέθει το θέμα αγοράς του διπλανού οικοπέδου στο σχολείο ένα θέμα που και παλιότερα είχε απασχολήσει τον Δήμο Μονεμβασίας και την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για το οποίο θα γίνει διερεύνηση σχετικά με την δυνατότητα αγοράς του .
Επίσης θα γίνει προσπάθεια συνεννόησης με το ΚΤΕΛ ώστε τα λεωφορεία να αφήνουν τους μαθητές στο σχολείο τουλάχιστον τις ημέρες με δυσμενείς καιρικές συνθήκες .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου