Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Μια Αξιόλογη Επιχειρηματική Κίνηση-Προσφορά προς Νοσοκομείο Κυθήρων

Στην σελίδα μας έφθασε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση από γνωστό επιχειρηματία του νησιού στον χώρο της εστίασης.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας διέθεσε και αποφάσισε ότι κάθε χρόνο θα διαθέτει ως δωρεά προς το Νοσοκομείο Κυθήρων το 1% των ετήσιων εισπράξεων του από την επιχείρηση του, με σκοπό την άμεση οικονομική υποστήριξη του ιδρύματος.


Ο ίδιος δε απευθυνόμενος προς όλους τους επιχειρηματίες του χώρου προτείνει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να συμβάλουν όλοι με μία μικρή δωρεά στην ενίσχυση του νοσοκομείου έτσι ώστε το ήδη εξαιρετικά εκτελούμενο προγραμματικό σχέδιο της διεύθυνσης του νοσοκομείου να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς και πόλο έλξης επισκεπτών, ιδιαίτερα δε την τουριστική περίοδο.

Είναι σε όλους γνωστό ότι γενικά σε όλα τα νησιά υπάρχουν πάντα συνεχείς ελλείψεις λόγω αποστάσεων αλλά και λόγω της δύσκολης χειμερινής περιόδου. Περαιτέρω λοιπόν οικονομική ενίσχυση θα σημάνει και μεγαλύτερες δυνατότητες και ευχέρεια της εκάστοτε νοσοκομειακής διοίκησης για πληρέστερη εξυπηρέτηση αλλά και ένα πυλώνα προσέλκυσης περισσότερου ιατρικού και νοσηλευτικού έργου, πέραν της χορηγούμενης κρατικής ενίσχυσης.

Οφείλουμε λοιπό να συγχαρούμε την εξαιρετικη αυτή κίνηση του συμπολίτη μας καθώς και την ιδέα του για την μικρή συμμετοχή όλων όσοι συμμετέχουν στην οικονομική ζωή του τόπου και να ενθαρύνουμε με την σειρά μας όλους όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτό το τόσο ελπιδοφόρο πόνημα.
-----------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης

-----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου