Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκινάμε, ελάτε μαζί μας.... Να εγκαταστήσουμε στα Αντικύθηρα 3 πολύτεκνες οικογένειες αρχικώς...Προσφέροντας τους σπίτι, δουλεία, εργαλεία.



Ξεκινάμε, ελάτε μαζί μας....
Να εγκαταστήσουμε στα Αντικύθηρα 3 πολύτεκνες οικογένειες αρχικώς...Προσφέροντας τους σπίτι, δουλεία, εργαλεία.
Είναι μια συνεργασία του "Θεόφιλος" με την Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων, τον δήμο και τους 20 μόνιμους κατοίκους που περιμένουν με χαρά να υποδεχτούν στο νησί τους πολύτεκνες οικογένειες του "Θεόφιλος" σε αυτό "άγονο" νησί αλλά με γόνιμη αγάπη που θα καλλιεργήσει την γη και θα παράγει και πάλι καρπούς χαράς και ευλογίας οι οποίοι θα εξάγονται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας το μήνυμα ότι οι Έλληνες επιστρέφουν πάλι στην περιφέρεια, καλλιεργούν την γη με εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα όπως είναι το μέλι Αντικυθήρων ξακουστό σε όλο τον κόσμο.

Χρειαζόμαστε την στήριξη σας για αυτήν μας την προσπάθεια. Σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσουμε και τον ειδικό λογαριασμό τραπέζης που θα έχουμε στην διάθεση μας για να μπορούμε όλοι να καταθέτουμε οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και οι πολύτεκνες οικογένειες με τα παιδάκια τους να εγκατασταθούν στο νησί άμεσα και να αρχίσουν δουλειά και παραγωγή. Όπως καταλαβαίνετε εκτός από τις επισκευές κατοικιών θα χρειαστούν εργαλεία και όλα τα εφόδια.
Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, περιμένουμε την στήριξη σας για να ξεκινήσουμε. Θέλουμε μέχρι το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία και πάλι στα Αντικύθηρα με τόσα παιδάκια που θα είναι εκεί να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου