Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα καλούμεθα, οι επαγγελματίες μέλη του "Επαγγελματικού Επιμελητηρίου" Πειραιά να εκλέξουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ.
Οι παρατάξεις που διεκδικούν την διοίκηση, είναι τρείς.
Ο Γιάννης Βουτσινάς, υποψήφιος πρόεδρος, επικεφαλής της "Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών", τιμώντας τους νησιώτες επαγγελματίες και γνωρίζοντας τις αντικειμενικές τους δυσκολίες, επεδίωξε και πέτυχε την αντιπροσώπευσή τους στο ψηφοδέλτιό του με είκοσι πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα.
Ότι είναι ισότιμα και ισάξια μέλη του επιμελητηρίου, που έχουν το δικαίωμα όχι μόνον στο εκλέγειν, αλλά και στο εκλέγεσθαι, που αντιμετωπίζουν τα ίδια – ίσως και περισσότερα – σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή άσκηση του επιχειρείν.
Από τα Κύθηρα οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Βουτσινά είναι οι παρακάτω:

* Γρηγοράκης Θεόδωρος, ιδιοκτήτης Καφενείο –Ουζερί «Γρηγοράκης»
* Πρωτοψάλτης Μιχαήλ, τ. Αντιδήμαρχος Κυθήρων, Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών & Κατασκευές
* Χατζηγιάννης Παναγιώτης, διαχειριστής τουριστικών καταλυμάτων CALADI ROCK, Αρχιτέκτονας
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 3 Πειραιάς και στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελευσίνα, Εθνικής Αντιστάσεως 98, από τις 08.00 το πρωί.
Η μαζική συμμετοχή μας εξασφαλίζει την προοπτική, το Επιμελητήριο να γυρίσει σελίδα, να γίνει όργανο δυναμικής διεκδίκησης των συμφερόντων των ανυπεράσπιστων επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου