Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ. Πολιτική συζήτηση κατοίκων με τη νομαρχιακή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Μονεμβάσια

Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Μονεμβάσια ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση της νομαρχιακής επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Σταύρου Αραχωβίτη με πολίτες της περιοχής. Η συζήτηση κινήθηκε προς δύο κατευθύνσεις: αρχικά έγινε ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και κατόπιν ο διάλογος επικεντρώθηκε σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Ενδεικτικά, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για ενημέρωση σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, τη λειτουργία του ΕΦΚΑ, τον τρόπο διαχείρισης επικοινωνίας του νομοθετικού και κοινοβουλευτικού έργου, τη λειτουργία των ΜΜΕ, το συνταξιοδοτικό, όπως και λεπτομέρειες σχετικά με το φορολογικό των ελευθέρων επαγγελματιών.
Στα τοπικά ζητήματα, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους τρόπους τουριστικής ανάδειξης και προβολής της Μονεμβάσιας και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις, όπως ο φωτισμός του Κάστρου, η σύνδεση Μονεμβάσιας – Μήλου, η αδυναμία ελλιμενισμού μεγάλων σκαφών, η εύρεση χώρου για δημοτικό παρκινγκ κλπ.
Παρόμοιες εκδηλώσεις είχαν γίνει μέσα στο Νοέμβριο σε Βρονταμά και Ξηροκάμπι, ενώ για το άμεσο μέλλον προγραμματίζονται στις Κροκεές και σε άλλες περιοχές του νομού.
http://laconialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου