Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.Σπείρα Ρομά πίσω από κλοπές σε Σκουτάρι, Καρυούπολη και Κρυονέρι Αν. Μάνης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στο Σκουτάρι, την Καρυούπολη και το Κρυονέρι Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 27, 31 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, εξακριβώθηκε ότι οι τρείς δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τις 11/10/2017 έως και τις 31/10/2017, διέπραξαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στις παραπάνω περιοχές, από οπού αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονική συσκευή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» αφαίρεσαν:
- Από οικία στην Καρυούπολη το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ
- Από δεύτερη οικία στην Καρυούπολη μία φωτογραφική μηχανή
- Από οικία στο Σκουτάρι χρυσαφικά-κοσμήματα αξίας περίπου 150 ευρώ
- Από οικία στο Κρυονέρι το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
http://www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου