Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.«Έφοδος» της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Σκάλα και Τρίνησα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (6/2) αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς στη Σκάλα και στα Τρίνησα Δ. Ευρώτα, η οποία πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία υλοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε 45 άτομα και 18 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 15 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: Πέντε άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και δέκα  άτομα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αφαιρέθηκαν τα στοιχειά κυκλοφορίας δέκα  οχημάτων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί τα αντίστοιχα τέλη κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Φωτο αρχείου
  http://www.lakonikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου