Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Επιχείρηση ης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου με την συνδρομή 6 μελών-διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ιερέα στην περιοχή Γυθείου.

Επιχείρηση αυτή την στιγμή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου με την συνδρομή 6 μελών-διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης(παράρτημα Λακωνίας) για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ιερέα στην περιοχή Γυθείου. Άλλα 4 μέλη θα συνδράμουν στις έρευνες τα επόμενα λεπτά.
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Αγωνία επικρατεί στο Γύθειο για τη ζωή του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, η τυχή του οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου".
Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 7:30΄ μμ της Δευτέρας -την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα (θέμα)- και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 7:20΄ μμ της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.
Φωτο: Maninews-Youknow
http://www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου