Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.Επίτιμος Δημότης Ανατολικής Μάνης ανακηρύχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΠΑΜ/ Δερδελάκος Κυριάκος
Σε μια σεμνή τελετή στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2018 ανακηρύχτηκε επίτιμος Δημότης του Δήμου Ανατολικής Μάνης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφτηκε το Δήμο Ανατολικής Μάνης για να συμμετέχει στην Αρεόπολη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της έναρξης της επανάστασης του 1821.
Η τελετή ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Ανδρεάκου ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μητσάκος διάβασε την απόφαση ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Ανατολικής Μάνης. Ο Δήμαρχος κ. Ανδρεάκος προσέφερε στον κ. Παυλόπουλο μια πλακέτα μαζί με το χρυσό κλειδί της πόλης. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την αντιφώνηση του κ. Παυλόπουλου.
Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος και οι υπόλοιποι επίσημοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού.
Παρών στην τελετή ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Τοποτηρητής της Ι.Μ. Μάνης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κουίκ, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος κ. Μανωλάκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, η ανιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Λακωνίας ταξίαρχος κ. Χατζηνικολάου, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 
ΠΗΓΗ http://www.githio-click.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου