Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ: «Συγγνώμη» από τον Δαβάκη για τις ρατσιστικές δηλώσεις

Την λύπη του εκφράζει ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης, σχετικά με τις ρατσιστικές του δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο βουλευτής, στη σχετική του δήλωση, ζητά συγγνώμη απ' όσους έδειξε και τονίζει πως «πάνω στην ένταση της στιγμής κατέφυγα σε κάποιες γενικεύσεις οι οποίες δεν εκφράζουν ούτε εμένα, ούτε φυσικά το κόμμα στο οποίο ανήκω».
Ολόκληρη η δήλωση του Θανάση Δαβάκη: «Οι επίμαχες δηλώσεις μου έγιναν στο πλαίσιο δημόσιας συζήτησης σε χωριό της Λακωνίας σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας στην περιοχή. Τα περιστατικά αυτά έχουν ενταθεί σε συχνότητα και βαρύτητα τους τελευταίους μήνες, με χαρακτηριστικότερα τις βίαιες ληστείες μετά ξυλοδαρμού σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, όπως η πρόσφατη ληστεία 82χρονης γυναίκας.
Προκαλεί δε μεγάλη λύπη κι ανησυχία η εμπλοκή ανηλίκων σε τέτοια περιστατικά, τα οποία έχουν καταγραφεί στα ΜΜΕ. Σε αυτά και μόνο αναφερόμουν. Πάνω στην ένταση της στιγμής κατέφυγα σε κάποιες γενικεύσεις οι οποίες δεν εκφράζουν ούτε εμένα, ούτε φυσικά το κόμμα στο οποίο ανήκω. Για τις αναφορές αυτές θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και να ζητήσω συγνώμη από όσους έθιξα».

ΠΗΓΗ http://www.arenanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου