Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.Στο Ταίναρο συνελήφθησαν 73 αλλοδαποί με βάρκα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Γυθείου για περιστατικό αποβίβασης αλλοδαπών στη στεριά από ιστιοπλοϊκό σκάφος, στην θαλάσσια περιοχή ''Κοκκινόγεια'' Ακρωτηρίου Ταινάρου Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ιστιοπλοϊκού σκάφους χρώματος λευκού και με αναγραφόμενο στις παρειές του όνομα ''SISMEK 1'' αγνώστων λοιπών στοιχείων, καθώς και εβδομήντα τρεις (73) αλλοδαπούς επιβαίνοντες οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί στην ξηρά, εκ των οποίων δεκαέξι (16) ανήλικοι.
Στη συνέχεια μετά από έρευνες που ακολούθησαν σε ξηρά και θάλασσα εντοπίστηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αερόπολης,στην ευρύτερη χερσαία περιοχή ''Κοκκινόγεια-Βαθύ Αυλάκι'', δύο (02) αλλοδαποί ηλικίας 29 και 35 ετών οι οποίοι αναγνωρίσθηκαν από τους αλλοδαπούς ως κυβερνήτης και πλήρωμα του προαναφερθέντος ιστιοπλοϊκού, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη θάλασσα από τα δύο περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και σύμφωνα με δήλωση των αλλοδαπών ουδείς αγνοείται.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Γυθείου.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου