Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Από το 2014 «αλώνιζαν» στη Μάνη δύο Αλβανοί διαρρήκτες

Σε έξι ακόμα υποθέσεις κλοπών εμπλέκονται οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν την Τρίτη 26/6/2018, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για οκτώ κλοπές που σημειώθηκαν το περασμένο διάστημα σε περιοχές του Δήμου Αν. Μάνης (Γερολιμένα, Άνω Μπουλαριούς, Λάγια και Πόρτο Κάγιο). Συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι υποθέσεις κλοπής, που φέρονται να διέπραξαν οι δύο αλλοδαποί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των παράνομων πράξεων τους σε 14.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, ο 31χρονος και ο 43χρονος, από τις 20/9/2014 έως και τις 10/4/2018, είχαν διαπράξει ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής σε καταστήματα-επιχειρήσεις και οικίες σε Γύθειο, Αρεόπολη και Νύφι Αν. Μάνης, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή κ.ά..
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.
ΠΗΓΗ http://www.lakonikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου