Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΩΝ(ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 το πρωί έλαβαν χώρα οι Ετήσιες Εκδηλώσεις των Αδελφοποιημένων Δήμων Καραβά Κύπρου και Καραβά Κυθήρων στο όμορφο χωριό του Καραβά.
Τις φετινές Εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Κωνσταντίνος Πετρίδης εκ μέρους της Α.Ε.του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη,ο Δήμαρχος Καραβά Κύπρου κ.Νίκος Χατζηστεφάνου,Κυπριακή Αντιπρωσοπεία,ο Δήμαρχος Κυθήρων κ.Ευστράτιος Χαρχαλάκης με τους Αντιδημάρχους,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων κ.Λάζαρος Βέζος,ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καραβά κ.Τσάκος,Εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας του Νησιού και πλήθος κόσμου. 
Την Τετάρτη το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ,και ακολούθησε το Ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο Πεσόντων Τουρκικής Εισβολής στην Κύπρο το 1974.
Στη συνέχεια στο Ηρώον Πεσόντων της Τοπικής Κοινότητας Καραβά τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και Καταθέσεις Στεφάνων από τους Επισήμους,και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός Ύμνος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη το βράδυ 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν χορευτικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Ποταμού από το πολυμελές χορευτικό σύνολο του Δήμου Καραβά Κύπρου,και την Παρασκευή 24 Αυγούστου το πρωί,οι εκδηλώσεις θα ολοκληροθούν με επίσκεψη της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο Κυθήρων και ανταλλαγή δώρων.
Περισσότερο Ρεπορτάζ στο video που θα ακολουθήσει...
ADELIN 107,3 FM 



































































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου