Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ


Αγαπητοί Συναγωνιστές, το Αντί-Αιολικό Μέτωπο Αντίστασης Καρυστίας, στέκεται αλληλέγγυο, συμπαρίσταται και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα σας, ενάντια στη βιομηχανοποίηση της Χερσονήσου Μαλέα, που συνιστά το ξεπούλημα του τόπου σας, και σοβαρότατη απειλή για τους ανθρώπους σας, τα ζώα, και το περιβάλλον.
Το Μέτωπο κατά των Αιολικών, δεν φιμώνεται, δεν σταματά και δεν τρομοκρατείται, απεναντίας κάθε μέρα που περνά, γιγαντώνεται και στέκεται ενάντια πλέον, σε όλη την Ελλάδα, υπερασπιζόμενο με κάθε μέσο την υποβάθμιση των χωριών μας, τη δημόσια υγεία, τη χλωρίδα και την πανίδα, και το μέλλον των παιδιών μας.
Η δυναμική σας παρουσία και αντίσταση, σε όλους εμάς που αγαπάμε τον τόπο μας, και που πιστεύουμε πως το βουνό, το νερό, και το οξυγόνο δεν εξαγοράζονται από καμία εταιρεία, μας δίνει κουράγιο και δύναμη, να κινηθούμε πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά, και πιο ενωτικά, απέναντι στο γενικευμένο πλιάτσικο προς όφελος των αρπαχτικών των ΒΑΠΕ.
Όλοι μαζί υπερασπιζόμαστε τα βουνά μας, με συνεχή αγώνα, με αντίσταση, με υπηρηφάνεια και αλληλεγγύη. Σ’ αυτόν το αγώνα κανένας άνθρωπος και καμιά περιοχή δεν είναι μόνοι τους!

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ-ΧΩΡΙΣ ΑΙΟΛΙΚΑ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ –ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ-ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ- ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ-ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ-ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ-ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου