Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά δηλώνει:

Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία
Η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά δηλώνει:
«Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, χρειάζεται να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση και κυρίως να ενημερωνόμαστε από τη γενική γραμματεία Προστασίας του Πολίτη( http://www.civilprotection.gr/el), καθώς και τις αρμόδιες τοπικές αρχές και φορείς.
Είναι άμεση ανάγκη να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας που ανακοινώνονται από το Υπουργείο και να λαμβάνεται προληπτική μέριμνα για αποφυγή σοβαρών κινδύνων, που προέρχονται λόγω της εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ιδιαίτερα στο νησί των Κυθήρων, η κατάσταση λόγω και της διακοπής ρεύματος κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη, γι΄αυτό συνίσταται υπομονή και οργανωμένη διαχείριση προτεραιοτήτων από τους κατοίκους. Γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από την αρμόδια υπηρεσία ηλεκτρισμού και τους φορείς, με τους οποίους βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία, ώστε όταν είναι εφικτή η πραγματοποίηση των τοπικών δρομολογίων των πλοίων, να καταφθάσει στο νησί τεχνικό κλιμάκιο για την αποκατάσταση βλάβης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου