Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ.Συνάντηση μου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Διοικ. Ανασυγκρότησης

Συνάντηση μου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Διοικ. Ανασυγκρότησης
Την Τρίτη 23.10.18 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μου, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γρηγόρη Θεοδωράκη και με εκπροσώπους του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και παιδιών με αναπηρία (ΠΑΣΕΚΔΑΠ), τον κ.Αυγουλά Βαγγέλη, δικηγόρο και πρόεδρο του Οίκου του Ναύτου, την κα Σαββατιανού Χρυσούλα, αντιπρόεδρο και τον κ. Ανεστόπουλο Γιάννη, γραμματέα.
Υπήρξε μία γόνιμη διαβούλευση σε πρώτο στάδιο και θα ακολουθήσει εκ νέου συνάντηση, με γνώμονα την επίλυση των καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εν λειτουργία δομές, καθώς και τα πολυετή εργασιακά θέματα των εργαζομένων, των οποίων η απασχόληση βασίζεται σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου και συμβάσεις έργου.
"Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, τόσο με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης όσο και με τα άλλα Υπουργεία σχετιζόμενα των ζητημάτων τους, με βασικό μέλημα την εξεύρεση βέλτιστων, αλλά και βιώσιμων εφαρμογών, σεβόμενη πάντα τον δίκαιο αγώνα και κυρίως το έργο ήθους και παραδειγματισμού που προσφέρουν καθημερινά, για την πνευματική και φυσική αγωγή των παιδιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου