Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Δηλώσεις της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Κυθήρων, Ευστράτιου Χαρχαλάκη

Υπάρχουν οι δήμοι και οι δήμαρχοι, όπως των Κυθήρων, εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι νοοτροπίες αλλάζουν, οι πολιτικές αλλάζουν και η αλλαγή αυτή μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών, με πραγματικούς όρους, στην καθημερινότητα.
Η διαχείριση των απορριμμάτων μπορεί να είναι μια επικερδής δραστηριότητα για την οικονομία, ακολουθώντας κανόνες. Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στα Κύθηρα και πετύχαμε. Στην τελική ευθεία οι δύο υπερσύγχρονοι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) και αποκατάσταση των ΧΑΔΑ με χρηματοδότηση από την #ΠεριφέρειαΑττικής.
Με το σημαντικό αυτό έργο επιλύεται για τα επόμενα τριάντα χρόνια ένα κρίσιμο πρόβλημα καθημερινότητας των πολιτών, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη – κάτι πολύ σημαντικό ειδικά για νησιά που, όπως τα Κύθηρα επενδύουν σοβαρά στον τουρισμό
Ρένα Δούρου\
Δηλώσεις της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Κυθήρων, Ευστράτιου Χαρχαλάκη, στον χώρο που κατασκευάζεται το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Κυθήρων, στο πλαίσιο της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής στο νησί με στόχο την ενημέρωση για την πορεία σημαντικών έργων υποδομής που βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου