Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η ωραία Ελένη του Πειραιά!


Οι παλιοί λέγαν ότι το μεγάλο πλεονέκτημα για έναν πολιτικό είναι να τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα στα ελληνικά πολιτικά χρονικά φυσικά, ήταν ο Ανδρέας - ένας ήταν ο Ανδρέας. Αν σε αυτό το πλεονέκτημα προσθέσει κανείς και τη συμπάθεια προς το πρόσωπο ενός πολιτικού από όλο το τόξο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων.

Η εικονιζόμενη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σταματάκη, βέβαια, δεν περίμενε να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 για να απολαμβάνει αυτών των δύο προνομίων. Ήταν ήδη από τα χρόνια της μεταπολίτευσης η «Ελένη του ΚΚΕσωτερικού» και είχε συμπάθειες σε όλο το πολιτικό φάσμα. 
Πρέπει να της αναγνωρίσει κανείς πάντως ότι δεν αρκείται σε αυτά τα πλεονεκτήματα και τα σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα που είναι βουλευτής, έχει ασχοληθεί συστηματικά με την εκλογική περιφέρειά της, την Α΄ Πειραιά και Νήσων, αναδεικνύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής, καταθέτοντας προτάσεις και δίνοντας λύσεις.

ΠΗΓΗ https://portnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου