Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Σήμερα, Κυριακή 27-01-2019 έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κυθηραϊκών Σωματείων Αττικής, στο φιλόξενο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου.

Τον Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής μας Στράτο Χαρχαλάκη εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ιωάννα Φατσέα, η οποία ανέγνωσε εκ μέρους του τον παρακάτω χαιρετισμό:
"Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες
Καλή Χρονιά!
Αν και είχα προγραμματίσει να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, αφενός οι αλλαγές των δρομολογίων λόγω του καιρού και αφετέρου μια ξαφνική ίωση που με ταλαιπωρεί από την Παρασκευή, δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω για την Αθήνα. Σας στέλνω όμως ολόθερμες ευχές για το νέο έτος.
Θέλω να ευχηθώ ιδιαίτερα σε όλα τα κυθηραϊκά σωματεία της Αττικής και στις διοικήσεις τους, που από κοινού οργανώνουν κάθε χρόνο την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους και να τους διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε πρωτοποριακή και αναπτυξιακή πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν.
Εντός των επομένων 3 μηνών, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση των Σωματείων της Αττικής όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα έργα, τις δράσεις και τον προγραμματισμό μας για τη νέα περίοδο.
Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και κάθε καλό".
Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου