Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Τα Κύθηρα, ο Πόρος και ο επερχόμενος Πειραϊκός εμφύλιος


Πρωτόγνωρη δραστηριότητα, με την οποία παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, επιδεικνύει σύμφωνα με πηγές της «Εφ.Συν.» ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ., Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στον σχηματισμό δημοτικών συνδυασμών, απέναντι όμως σε νυν «γαλάζιους» δημάρχους της εκλογικής του περιφέρειας, που έχουν να παρουσιάσουν έργο, είναι νέοι σε ηλικία και δεν διακρίνονται για τις εξαρτήσεις τους από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς.
Ο βουλευτής, κατά πληροφορίες από μέλη του κόμματός του, εμφανίζεται πίσω από την κάθοδο του πρώην δημάρχου Πόρου, Δ. Στρατηγού, απέναντι στον 41χρονο νυν δήμαρχο Γ. Δημητριάδη, αλλά και πίσω από την κάθοδο του «αντάρτη» υποψηφίου, Δ. Παναγόπουλου, που κατεβαίνει απέναντι στον 38χρονο δήμαρχο Κυθήρων, Στρ. Χαρχαλάκη.
Επισήμως ο βουλευτής αρνείται τα παραπάνω, ωστόσο τοπικά στελέχη της Ν.Δ. ισχυρίζονται ότι ο κ. Κατσαφάδος αναπτύσσει τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει «κομματικούς μουτζαχεντίν». Ενα φανατικό δηλαδή κοινό, στο οποίο -λένε- προσβλέπει ο βουλευτής προκειμένου να εξασφαλίσει την πρωτιά στην Α’ Πειραιώς και μια νέα κοινοβουλευτική θητεία. Σημειώνεται ότι η Πειραιώς έχει αποφασίσει να ανανεώσει σημαντικά το ψηφοδέλτιό της στον Πειραιά και να εντάξει νέα πρόσωπα, που ενδεχομένως να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία κάθε «Πειραιάρχη». Με άλλα λόγια, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έρχεται «γαλάζιος» εμφύλιος στον Πειραιά και τα νησιά, με μεγάλο ενδιαφέρον και... αρκετά επεισόδια. Στ.Ζ.
ΠΗΓΗ https://www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου