Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Εκδόθηκε στην Παραγουάη το μυθιστόρημα του Ισπανού συγγραφέα, μεταφραστή και φιλέλληνα, Γκουστάβο Α. Ρούμπιο Κάμπος, «Ο Μηχανισμός».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παραγουάη, Ασουνθιόν 22/04/2019

Εκδόθηκε στην Παραγουάη το μυθιστόρημα του Ισπανού συγγραφέα, μεταφραστή και φιλέλληνα, Γκουστάβο Α. Ρούμπιο Κάμπος, «Ο Μηχανισμός».
Το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, με πολύ πλούσιο λεξιλόγιο και γίνεται αναφορά στα γεγονότα που οδήγησαν στην ανακάλυψη του Μηχανισμού. Η υπόθεση, προϊόν μυθοπλασίας, συνδιάζει το παρελθόν με το μέλλον, δημιουργώντας έτσι μια δυναμική κι ελκυστική πλοκή.
Η έκδοση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε από τον εκδοτικό οίκο Global Culture Editions. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του διάσημου Ισπανού ζωγράφου Μάρκος Καράσκο και το κείμενο στο οπισθόφυλλο ανήκει στον επίσης διάσημο Περουβιανό συγγραφέα Χουάν Μανουέλ Τσάβεθ.
Το βιβλίο έχει διανεμηθεί ήδη στην Παραγουάη, Η.Π.Α, Ισπανία, Αργεντινή, Μεξικό και Κολομβία.
Θα θέλαμε ως ισπανόφωνοι να αποστείλουμε χαιρετισμό στους κατοίκους του νησιού, να σας συγχαρούμε για το όμορφο νησί σας, την κουλτούρα σας, την ιστορία σας και θα ήταν μεγάλη μας τιμή κάποια στιγμή να σας επισκεφτούμε.

Με εκτίμηση,
Φακούντο Ντουάρτε
Global Culture Editions
+595 0984 57 59 18 global.culture.editions@gmail.com
Σας επισυνάπτουμε κάποια λινκς όπου γίνεται αναφορά στο βιβλίο και τα Αντικύθηρα. 
https://www.youtube.com/watch?v=oXbzomcDmh4

https://salamancartvaldia.es/not/207188/salmantino-gustavo-rubio-campos-publica-primera-novela/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου