Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Μαρία Μουλού Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ

Όλοι εμείς που γεννηθήκαμε στα Κύθηρα ή επιλέξαμε να ζούμε εδώ, αποτελούμε το Δήμο Κυθήρων – Αντικυθήρων. Και μόνο αν εμείς, οι πολίτες αυτού του τόπου, δραστηριοποιηθούμε και ενδιαφερθούμε ειλικρινά, θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που δυσκολεύουν τις ζωές μας και να προχωρήσουμε μπροστά.
 
Γι’ αυτό και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κοντολέοντα “ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ”, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι και τα λόγια δε φτάνουν, αλλά χρειάζονται κοινές δράσεις  και συνεργασίες με όσους θέλουν να γίνει το νησί μας : ο τόπος που αγαπάμε να ζούμε και να δημιουργούμε.
 
Γι’ αυτό μένουμε στο εμείς , σταθεροί στους στόχους μας και επι-μένουμε : για προϋποθέσεις ανάπτυξης του νησιού, ώστε να κρατήσει τον κόσμο του όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Για δημιουργία εναλλακτικού τουρισμού και οικοτουρισμού και προώθηση των ντόπιων προϊόντων. Για δημιουργία υποδομών στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για άνοιγμα της τοπικής κοινωνίας σε όσους αγαπούν το νησί και θέλουν να ενταχθούν και να δημιουργήσουν.Έτσι θα ζωντανέψει κάθε γωνιά του νησιού μας και η πλούσια λαϊκή παράδοση θα μπολιαστεί δημιουργικά με νέα στοιχεία, για να βιώσει ένα καλύτερο μέλλον.
Επι-μένουμε λοιπόν, και ελπίζουμε ότι θα δημιουργηθούν σύντομα,  οι συνθήκες ώστε να μένουμε όλο και περισσότεροι εδώ, στον τόπο που αγαπάμε.
 
Μαρία Μουλού
φιλόλογος, Μεταφράστρια -επιμελήτρια λογοτεχνικών κειμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου