Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟ Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νεκτάριου Μαστορόπουλου Πρώην δημάρχου, εκπαιδευτικού και συγγραφέα


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΟ
Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νεκτάριου Μαστορόπουλου
Πρώην δημάρχου, εκπαιδευτικού και συγγραφέα
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αγαπητέ Δήμο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
ΔΗΜΟΣ: Μπα, έλεγα και εγώ μήπως δε βάλεις και χάσει η Βενετιά βελόνι. Τέλος πάντων και για τι θα βάλεις; Για δήμαρχος;
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», του οποίου ηγείται ως υποψήφιος δήμαρχος, ο γιατρός Παναγιώτης Νικολινάκος.
ΔΗΜΟΣ: Πάντως δεν ξεκίνησες καλά. Όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είσαστε. Κρύβετε την αλήθεια ή λέτε ψέματα. Κάνεις δημοσίευση για την υποψηφιότητά σου και βάζεις μια φωτογραφία, που την τράβηξες πριν 10 χρόνια. Γιατί δεν βάζεις μια σημερινή, να δει ο κόσμος τα χάλια σου, να δει πως είσαι στην πραγματικότητα σήμερα; Θέλεις να δείξεις ότι είσαι νέος; Είσαι πια 53 χρονών.
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχεις ένα μικρό δίκιο εδώ που τα λέμε, αλλά δεν βρήκα άλλη κατάλληλη, διότι δεν έχω πολλές δικές μου, μιας και δεν μου αρέσει να με φωτογραφίζουν και εδώ που τα λέμε δεν έχω και φωτογένεια. Πάντως αφού το λες θα πω στη γυναίκα μου να μου τραβήξει καμία προσεχώς και στην επόμενη ανάρτηση θα τη βάλω.
ΔΗΜΟΣ: Τέλος πάντων, κάνε ότι θέλεις αλλά για πες μου τώρα εκείνο που με ενδιαφέρει: τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο γιατρός, ο Νικολινάκος, που μας λες ότι θέλει να βγει δήμαρχος και βάζεις μαζί του; Άκουσα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος.
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με το γιατρό, τον Παναγιώτη Νικολινάκο γνωρίζομαι σχεδόν δέκα χρόνια. Έχουμε φιλία και αλληλοεκτίμηση. Έχω μάθει πολλά πράγματα κοντά του. Πάνω από όλα πάντως είναι καλός άνθρωπος.
Όσο για το «δύσκολος» που λες, εν μέρει ισχύει.
Δεν μπορεί να είναι κανείς δίπλα στον Νικολινάκο και να είναι παλιάνθρωπος, ή να είναι ψεύτης, ή τσαρλατάνος, άλλα να λέει σήμερα και άλλα να κάνει αύριο. Ο Παναγιώτης έχει αρχές. Ότι πιστεύει θα στο πει, σε ότι δεσμευτεί θα το τηρήσει, είναι ακέραιος άνθρωπος και μόνο σε σωστούς ανθρώπους επιτρέπει να στέκονται δίπλα του. Δεν είναι από αυτούς που θα παραβιάσουν τις αρχές τους και τα πιστεύω τους για να σου κάνουν τα γλυκά μάτια, για τους ψήφους ή για οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοιους ίσως να φαίνεται δύσκολος άνθρωπος.
ΔΗΜΟΣ: Κατά τα άλλα πως είναι;
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κατά τα άλλα είναι πολύ ανοιχτός και δημοκρατικός άνθρωπος. Σου αφήνει χρόνο να μιλήσεις και να τοποθετηθείς. Δεν έχει εγωισμό και έπαρση, δεν κάνει ότι τα ξέρει όλα. Ακούει και ενδιαφέρεται να μάθει.
Επίσης είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει διαβάσει πολύ στη ζωή του και συνεχίζει να επιμορφώνεται συνεχώς. Εκτός από άριστος γιατρός που είναι, έχει επιπλέον και ένα χάρισμα στην ψυχολογία και έχει το ταλέντο να διακρίνει τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων και τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα τους.
ΔΗΜΟΣ: Σα δήμαρχος τι λες, θα είναι καλός;
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Νικολινάκος είναι οραματιστής. Θέλει και μπορεί να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές και να κάνει το Δήμο μας πρότυπο. Έχει τις ικανότητες, τις δυνάμεις και τους συνεργάτες, ώστε να γίνει ένας άριστος δήμαρχος που θα αφήσει εποχή.
Εγώ θέτω υποψηφιότητα μαζί του και σου εγγυώμαι με ευθύνη αγαπητέ Δήμο, ότι θα είναι ο καλύτερος δήμαρχος.
( Άλλοι πολιτικοί διάλογοι προσεχώς……)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου