Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.Χρήστος Τρακάδας Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία. Ο λόγος, είναι ότι τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στο Τσιρίγο και τα προβλήματα του, είναι πια και δικά μου προβλήματα. Λειψυδρία, κακή ή ανύπαρκτη συγκοινωνία, χέρσα χωράφια, έλλειψη απασχόλησης, δημογραφικός μαρασμός… Προβλήματα που χρονίζουν και μας ταλαιπωρούν.
Η Δημοτική Αρχή χωρίς πλάνο και όραμα, δεν έχει καταφέρει να ιεραρχήσει τις ανάγκες του τόπου και μόνο αποσπασματικά έργα έχει να επιδείξει. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, αφού τα τελευταία χρόνια οι δήμαρχοι μας ήταν άνθρωποι, ικανοί ίσως, που βρέθηκαν εδώ για κομματικούς ή προσωπικούς λόγους, χωρίς γνώση της πραγματικότητας του τόπου και χωρίς οι επιδιώξεις τους να ταυτίζονται απαραίτητα με το καλό του νησιού.
 Εμείς, η ομάδα που υποστηρίζει το Δημήτρη Κοντολέων, πιστεύουμε πως αν δεν προσπαθήσουμε οι ίδιοι, εμείς που μένουμε εδώ, δεν θα βρεθεί η λύση στα προβλήματα που μας πονάνε. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για αυτό, γιατί ξέρουμε πως η επιτυχία ή η αποτυχία μας, θα επηρεάσει τη δουλειά μας, την οικογένεια μας, τη ζωή μας και το νησί μας τελικά. Γιατί εμείς που μένουμε εδώ, είμαστε το νησί.
Χρήστος Τρακάδας   
Πολιτικός Μηχ/κός Α.Π.Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου