Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.Θεόδωρος Κομηνός.Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ

Ο Θόδωρος Κομηνός έχει σπουδάσει Ζωολογία και Οικολογία ζώων στο «University of Wales, Bangor, UK,» και έχει κάνει μεταπτυχιακό (Μ.Sc.) στο«Manchester Metropolitan University (MMU), Manchester, UK» ενώ από το 2016 είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο «Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Ζωολογίας της Βιολογικής Σχολής» με το οποίο συνεργάζεται και ως επιστημονικό προσωπικό.
Τα τελευταία 35 χρόνια δουλεύει συστηματικά για το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας ως σύμβουλος σε θέματα διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος με επιστημονική εξειδίκευση πάνω στην οικολογία και διαχείριση της άγριας πανίδας. Τα τελευταία 9 χρόνια (2010-2018) συμμετείχε ενεργά στη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών της Ελλάδας, ως Πρόεδρος του ∆Σ, και ως Ειδικός Επιστήμονας, στον Φορέα Διαχείρισης του «Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα, Καλαμά και Κέρκυρας».
Επίσης, συμμετείχε ενεργά στη λήψη αποφάσεων για την οργάνωση του Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών της Ελλάδα, ως προεδρεύων της 5μελής συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου των Προέδρων των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών. Παράλληλα συμμετείχε σε διάφορες επιτροπές του ΥΠΕΝ που είχαν σχέση με τον θεσμό των προστατευόμενων περιοχών της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου