Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ



Προς : Τον Συνδυασμό Πρώτα ο άνθρωπος. Απάντηση 

ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22-05-2019

Στην επιστολή σας που λάβαμε στις 22/5/2019 και στο ερώτημα σας αν ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Adelin 107.3 προσκλήθηκε, να συμμετέχει στην διαδικασία στο Debate που έχει ανακοινώσει ο ιδιοκτήτης του Tsirigo FM κύριος Μπαχτής σας ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για την οργάνωση debate με τους υποψηφίους δημάρχους στις επερχόμενες εκλογές Κυριακής 26 Μαίου 2019 και ως σταθμός δεν έχουμε προσκληθεί να συμμετέχουμε στην διαδικασία. 
Το radio Adelin 107.3 ως σταθμός με την πορεία που έχει διανύσει όλα αυτά τα χρόνια βαδίζοντας πάνω σε δημοκρατικές διαδικασίες,σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δίνει βήμα σε όλους ανεξαιρέτως με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση του δημότη των Κυθήρων, σαν ψηφοφόρος να έχει καθαρότερη και διάφανη εικόνα για όλους τους υποψηφίους.
Στην επιστολή σας διαβάσαμε επίσης ότι ζητήθηκε από την παράταξή σας να συμμετέχουν όλα τα τοπικά ΜΜΕ και αυτό κατά την γνώμη μας θα ήταν το ορθόν. Ως γνωστόν, σε ένα debate,οι υποψήφιοι πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα θέματα τού Δήμου μας ώστε με αυτόν τον τρόπο να δοθεί η δυνατότητα στους ψηφοφόρους να σχηματίσουν καθαρότερη ιδέα ζωντανά, άμεσα, αλλά και συγκριτικά ,οπότε και η εκπροσώπηση και του σταθμού radio Adelin θα συνέβαλε σε αυτό. 
Ευχόμαστε στην παράταξη "Πρώτα ο Άνθρωπος"και στον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Παναγόπουλο καλή επιτυχία .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου