Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ.Οι εκλογές ρίχνουν τα προσωπεία και αποκαλύπτουν τα αληθινά πρόσωπα!

Οι εκλογές ρίχνουν τα προσωπεία και αποκαλύπτουν τα αληθινά πρόσωπα! Το να είσαι τοπικός πρόεδρος, να αμείβεσαι (μήνας μπει μήνας βγει) και να φέρεσαι με τέτοιο τρόπο στους δημότες σου επειδή "δεν είναι με τον δικό σου" είναι τουλάχιστον υποτιμητικό. Αντίστοιχη όμως ήταν η συμπεριφορά κάποιων και σε προηγούμενες περιόδους, όταν π.χ. οι ανοικτοί κορβανάδες της Περιφέρειας δεν άγγιξαν τα Κύθηρα επειδή ο τότε Περιφερειάρχης "δεν ήταν δικός μας"!!!
Μπράβο στον Giannis Firrogis και σε όλους όσοι βοήθησαν να καθαριστεί το παλαιό σχολείο, αντιλαμβανόμενοι ότι οι 2 μοναδικοί εργάτες καθαριότητας του Δήμου δεν επαρκούν για να τα προλάβουν όλα!

Σημείωση: σε λίγο καιρό αναμένουμε την οριστική άδεια δόμησης για να μετατρέψουμε το παλαιό σχολείο των Λογοθετιανίκων σε έναν σύγχρονο παιδικό σταθμό, που θα εξυπηρετεί όλο το βόρειο τμήμα των Κυθήρων, με χρηματοδότηση 300.000€ από την Περιφέρεια Αττικής και ας "μην είναι δικιά μας"!!!
Stratos Charchalakis 


Giannis Firrogis
Λογοθετιάνικα σχολείο" φωτογραφίες του προχθεσινού χάους , του βελτιωμένου παρόντος λόγο εκλογών και μη νομίζεται ότι εάν παραμείνουμε στα ίδια δεν θα διαφέρει το μέλλον . Φέτος τα χόρτα κόπηκαν εγκαίρως , οι δρόμοι σκουπίστηκαν όλα ήταν παστρικά , ενώ τις προηγούμενες χρονιές κουμάντο γινόταν εξ αποστάσεως .Ερωτηθείς ο τοπικός γιατί τώρα και όχι πριν απάντα κάντε καλά που ψηφίσατε Χαρχαλάκη εγώ δεν συνεργάζομαι με το Δήμο δεν ήμουν με αυτούς και δεν ζητώ τίποτα από αυτούς. Κοίτα τώρα παρεξήγηση να σε έχει εκλέξει το χωριό να πληρώνεσαι γι αυτό αλλά στο Δήμο να μην πας , να μη ζητάς γιατί δεν ήσουν με αυτούς. Τα συμπεράσματα δικά σας. Και όσο για την τελευταία φώτο οργώθηκε ο κήπος του σχολείου για να σπαρθεί κουτόχορτο το οποίο τα Λογοθετιάνικα και τα γύρω χωριά ούτε έτρωγαν ούτε τρώνε!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου