Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι το πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του σε διάφορα σάιτ, φέρεται ότι στο Δήμο Μονεμβασίας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, να υποστηρίζει το δικό μας συνδυασμό, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της δικής μας αξιοπιστίας, αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός μας ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, αποτελείται από άτομα που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας με τους ΔΗΜΌΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.
Ο συνδυασμός μας συγκροτήθηκε με αγώνα και θυσίες, ύστερα από την αυθόρμητη, ανιδιοτελή και ενθουσιώδη διάθεση των συμπολιτών μας, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι είναι εντελώς ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος και υπερκομματικός.
Ουδέποτε ζήτησε ή επιδίωξε υποστήριξη από κανένα κόμμα ή μηχανισμό και φυσικά ουδέποτε την έλαβε.
Αν υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει το αντίθετο, τον προκαλούμε δημόσια να το διαψεύσει.
Καμία πολιτική δύναμη και κανένα κόμμα, δεν μπορεί να καπηλευθεί τη δυναμική που έχει αναπτύξει μέχρι τώρα ο συνδυασμός μας, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από μια μεγαλειώδη νίκη.
Για τους ανωτέρω λόγους και επειδή για εμάς μετράει πάνω από όλα η ηθική και ο λόγος που δίνουμε στους συνδημότες μας, σας κάνουμε γνωστό ότι προσφεύγουμε άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον των υπευθύνων που δημιούργησαν αυτή τη στρεβλή εικόνα για το συνδυασμό μας και τις προσωπικότητες που τον απαρτίζουν και τονίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε, να διασπάσει την προσοχή μας, πού είναι στραμμένη στην ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας. Εμείς όταν λέμε ανεξάρτητοι το εννοούμε,το προστατεύουμε και το κάνουμε πράξη.

Με τιμή και ειλικρίνεια
Παναγιώτης Νικολινάκος
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας
(το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου