Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΛΑΚΩΝΙΑ.ΚΡΟΚΕΕΣ. Δύο διαρρήξεις σε δύο ώρες-Με 8 Ρομά αντιμέτωπος ο ιδιοκτήτης



ΚΡΟΚΕΕΣ. Δύο διαρρήξεις σε δύο ώρες-Με 8 Ρομά αντιμέτωπος ο ιδιοκτήτης
Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνουν διαρρήκτες στις Κροκεές αφού ανοίγουν το ένα σπίτι μετά το άλλο.
Η κοινωνία και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες είναι τρομοκρατημένοι από την δράση αυτών των ομάδων τις τελευταίες ημέρες που δρουν ανενόχλητοι , λεηλατώντας τα σπίτια των κατοίκων κλέβοντας και καταστρέφοντας περιουσίες.
Σήμερα 20 Ιουνίου και περί ώρα 11:00 το πρωί διέρρηξαν ένα σπίτι αρπάζοντας ότι βρήκαν μέσα σε αυτό και στη συνέχεια μετά από δύο ώρες άνοιξαν άλλη οικία στο κέντρο των Κροκεών.
Σε αυτό το σπίτι οι δράστες που ήταν ( 8) οκτώ μάλλον Ρομά , βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ιδιοκτήτη που τους έβαλε τις φωνές για να προστατέψει την περιουσία του και έτσι τράπηκαν σε φυγή.
Ειδοποίησε την Αστυνομία , αλλά κινητοποιήθηκε και όλο το χωριό αποκλείοντας τους δρόμους διαφυγής για τον εντοπισμό τους , κάτι το οποίο δεν απέδωσε γιατί ενδεχομένως να βρήκαν καταφύγιο εντός των Κροκεών.
Επειδή οι κάτοικοι των Κροκεών έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις με επιδρομές διαρρηκτών , οι συζητήσεις πλέον είναι σε άλλο επίπεδο αντιμετώπισης για την προστασία , τόσο την προσωπική τους αλλά και των περιουσιών τους , που βλέπουν ότι δεν υπάρχει προστασία από την πολιτεία .
Αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα καταστολής της εγκληματικότητας στην περιοχή τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.

ΠΗΓΗ 
Δημοτική Αγορά της Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου