Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

BATIKA ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.«Όλοι μαζί στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας»

"ΦΛΟΓΑ" ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ "
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου Βοιών ,διοργάνωσε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου , ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον σύλλογο "ΦΛΟΓΑ" που είχε θέμα:
«Όλοι μαζί στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας»
Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής του σχολείου Κάμπου κύριος Μιχάλης Μπόκος ,καλωσορίζοντας τον κόσμο που πραγματικά είχε κατακλύσει την αίθουσα και τόνισε ότι πάντα το σχολείο στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς ,υποστηρίζει μια τέτοια σημαντική εκδήλωση που έχει να κάνει με παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του συλλόγου του σχολείου κύριο Νίκο Κοντάκο που ιδιαίτερα συγκινημένος κάλεσε στο βήμα την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» κυρία Μαρία Τρυφωνίδη η οποία αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου , στην πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση από εθελοντές ,στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειες τους. Η "φλόγα" είναι εκεί αναμμένο κερί για συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας .Όλα τα μέλη του συλλόγου είναι γονείς που βίωσαν την ασθένεια του καρκίνου στο παιδί τους.Είναι εκεί και προσφέρουν αφιλοκερδώς με καθημερινό αγώνα για το δικαίωμα στη ζωή που όταν ο καρκίνος χτυπήσει την πόρτα ενός σπιτιού ,αλλάζουν τα πάντα.Χρειάζεται κουράγιο δύναμη στήριξη ,συμπαράσταση,ενημέρωση και πάνω απ΄όλα αγάπη! Και η "φλόγα" έχει πολύ να δώσει !
Ας γίνουμε όλοι μικρές φλογίτσες να δυναμώσουμε την "Φλόγα" από το λίγο που γίνεται πολύ ,από το υστέρημα μας ότι και να είναι αυτό ,είναι μια σημαντική βοήθεια.
Το έργο που κάνει ο σύλλογος "φλόγα" είναι έργο που πρέπει να μας κάνει περήφανους ως Έλληνες . Αναδεικνύει την ανθρωπιά τον σεβασμό την αλληλεγγύη την προσφορά με υπέρμετρη ανιδιοτελή αγάπη που βοηθά να βγούνε νικητές τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Την όλη εκδήλωση τίμησε η Φιλαρμονική Βοιών με όλα τα παιδιά της, που τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική στέλνοντας το δικό τους μήνυμα μαζί με την μαέστρο τους κυρία Φανή Φερδιανάκη.
Να υπενθυμίσω ότι στις 10 Αυγούστου θα γίνει συναυλία με τα Κίτρινα Ποδήλατα στη Νεάπολη , με την στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων και όλα τα έσοδα θα δοθούν στη "ΦΛΟΓΑ"
Στο τέλος αυτής της όμορφης και ιδιαίτερα συγκινητικής βραδιάς, οι κυρίες μέλη του συλλόγου του σχολείου του Κάμπου είχαν ετοιμάσει μπουφέ με κρύο πιάτο ,χυμούς και αναψυκτικά τα οποία προσφέρθηκαν σε όλους.


Δέσποινα Βαγγελόγλου.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου