Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

« Ανακοίνωση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία ». ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ
Τα Τοπικά ΜΜΕ 


ΘΕΜΑ : « Ανακοίνωση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία ».


ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λακωνίας, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το φαινόμενο μετακινήσεων πολιτικών στελεχών σε αντίπαλους κομματικούς σχηματισμούς και ταυτόχρονα διαψεύδει εμπράκτως, τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη για νέο ήθος στην πολιτική ζωή του τόπου.
Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία υιοθετώντας την πρακτική των ποδοσφαιρικών μεταγραφών, συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματός της στη Λακωνία, με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας προφανώς, τόσο τη διεύρυνση της εκλογικής βάσης της, όσο και της αποδυνάμωσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εάν βέβαια, η Νέα Δημοκρατία, επιχειρεί την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της στη Λακωνία με μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, τότε προφανώς αναγνωρίζει την αδυναμία του δικού της στελεχιακού δυναμικού.
Από τη μία, ο κ. Μητσοτάκης, είναι βαθιά εκτεθειμένος γιατί όταν επαγγέλλεται νέα ήθη στην πολιτική, δεν μπορεί να επιβραβεύει πολιτικές αποστασίες. Εκφράζει ακόμα μια βαθιά υποκρισία και με την αθέμιτη αυτή
μεθόδευση, συμβάλλει στην έτι περαιτέρω απαξίωση της πολιτικής καθώς και στην ενδυνάμωση των ακραίων φωνών και του λαϊκισμού.
Από την άλλη, οι ψηφοφόροι της Λακωνίας, απογοητευμένοι από την πολιτική του Σύριζα, τον οποίο αποδοκίμασαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, έχουν και άλλη επιλογή, εκτός από την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας, ως αυτοδύναμης κυβέρνησης. Είναι η επιλογή του Ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής, της σταθερής πολικής δύναμης, η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και στην ομαλοποίηση της πορείας της χώρας και της κοινωνίας μας.




Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου