Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΒΑΤΙΚΑ.ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΕΜΠΝΕΟΜΑΙ & ΦΙΛΟΤΕΧΝΩ"

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΕΜΠΝΕΟΜΑΙ & ΦΙΛΟΤΕΧΝΩ"
Οι μικροί μας "Μεγάλοι" καλλιτέχνες του τμήματος ζωγραφικής και δημιουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων ,την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στις 8:00 μ.μ. υποδέχτηκαν γονείς και φίλους να παρουσιάσουν τα έργα τους. Όλα παιδιά νηπίου και δημοτικού σχολείου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους υπό την καθοδήγηση της εικαστικού κυρίας Ματίνας Γεωργουδή και πράγματι μας εξέπληξαν με τις δημιουργίες τους !
Τα παιδιά μας συνεργάστηκαν, αντάλλαξαν σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα που αφορούσαν διάσημους πίνακες γνωστών ζωγράφων ,μας απέδωσαν μέσα από την δική τους ματιά εικόνες από την φύση , δώσανε ψυχή μέσα από την χαρά της δημιουργίας με χρώματα και σχέδια που ομορφαίνουν μία πέτρα η ένα μπουκάλι !
Στην αρχή της χρονιάς η σκέψη μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από την τέχνη. Αυτό έγινε εφικτό με την διάθεση της κυρίας Ματίνας Γεωργουδή την οποία την ευχαριστούμε πολύ, που κατάφερε μέσα από την τέχνη να ανοίξει διάπλατα τους ορίζοντες των παιδιών εμπνέοντας και φιλοτεχνώντας μαζί τους !
Με αυτή την όμορφη έκθεση με τις πολύχρωμες γέφυρες των παιδιών μας, που συνεργάστηκαν και εκφράστηκαν το καθένα με το δικό του τρόπο ,είναι σίγουρο ότι μας οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον, που ίσως εμείς δε φανταζόμαστε, αλλά εκείνα ήδη γνωρίζουν !!
Ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας .
Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι !
Δέσποινα Βαγγελόγλου.























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου