Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Η ανανέωση στη ΝΔ έρχεται μέσα από το «πισώπλατο μαχαίρωμα» της Φεβρωνίας Πατριανάκου



Η ανανέωση στη ΝΔ έρχεται μέσα από το «πισώπλατο  μαχαίρωμα» της Φεβρωνίας Πατριανάκου , δείχνοντας  να  προτιμά πολιτικά να ανοίξει την αγκαλιά  γενικώς και αορίστως !
 ‘Έχουν άραγε σημασία για την ΝΔ οι άνθρωποι που αγωνίζονται εδώ στην Λακωνία ή όχι?
Ενόψει εξουσίας τα παιχνίδια άρχισαν από την Ρηγίλλης?
Ποιος θα πάρει την ευθύνη αν η έδρα εδώ στο κάστρο της ΝΔ δεν ανακτηθεί ?
Το μέχρι χθές ψηφοδέλτιο της ΝΔ  με τους  Δαβάκη-Πατριανάκου-Κρητικό-Κουλιζάκο-Κοντοσταθάκου φαινόταν να ήταν αυτό που θα ξανάφερνε την πολυπόθητη 2η έδρα στη Λακωνία.
Αναρωτιέμαι νιώθει προσβλημένη η κ.Πατριανάκου , και  τι θα κάνουν άραγε οι φίλοι της που τους  ακυρώνουν μετά από τόσο αγώνα που έκαναν μαζί της, θα ακολουθήσουν αυτή την παράταξη που  τους αγνόησε  ή θα τιμωρήσουν την παράταξη … είναι στο χέρι τους την 7η Ιουλίου.
Η κ.Πατριανάκου το 2015 σε μια δύσκολη περίοδο για την ΝΔ έλαβε 5.860 σταυρούς , ενώ η κ.Λέκκα που αιφνιδίως αποφάσισε η ΝΔ να  έχει ως υποψήφια στη Λακωνία μόλις άγγιξε τους 636 σταυρούς, καλό θα ήταν να κάνει γνωστό και στους λάκωνες η ΝΔ το σκεπτικό της  απόφασης της , νομίζω ότι ηθικά τουλάχιστον έχει την την υποχρέωση να το πράξει!
Όλοι οι υποψήφιοι σίγουρα είναι άξιοι όταν αγωνίζονται για τον τόπο τους , και πρέπει να αξιολογούνται για τον  αγώνας τους  , η ΝΔ αξιολόγησε  στη Λακωνία και έδειξε πραγματικά πόσο καλά μπορεί να το κάνει!
«Αξιολόγηση παντού και για όλους» ήταν και είναι το σύνθημα της ΝΔ όλο αυτό το διάστημα, αν μιλάμε για τέτοια  αξιολόγηση όπως αυτής  των υποψηφίων στην Λακωνία σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε πολλά…
«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα….»
Υ.Γ Ερώτηση: Μήπως η ΝΔ  ανοίγει την αγκαλιά της και στην κεντροαριστερά … μήπως είναι μια Κίνηση Αλλαγής που ενδεχομένως να έχει ανάγκη για την επίτευξη της αυτοδυναμίας μετα την 7η Ιουλίου?
 http://photoreporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου