Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη απήχηση στη νεολαία η καμπάνια του Νίκου Μανωλάκου - Πάνω από 1500 άτομα στην ομιλία του

Ο  Μανιάτης στρατηγός ε.α. και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α  Πειραιά & Νήσων  «μιλά την γλώσσα» των νέων, όπως σχολιάζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.
Μεγάλη απήχηση στην νεολαία φαίνεται ότι έχει η καμπάνια του Νίκου Μανωλάκου στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  δίνει μεγάλη έμφαση στα social media και με «έξυπνες» κάρτες  αλλά και με την συνεχή επαφή με τη νεολαία της  Περιφέρειας του φαίνεται να περνάει μηνύματα για το πρόγραμμα της ΝΔ με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.
Το σημαντικό και αυτό που επιθυμεί ο ίδιος  είναι να παρακινηθούν οι νέοι να προσέλθουν στις κάλπες, ώστε να συμμετέχουν ενεργά  και να δώσουν την δική τους απάντηση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που αδιαφορεί για τα προβλήματα τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πρόσφατη μυστική δημοσκόπηση  που διεξήχθη, ο Στρατηγός Μανωλάκος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική τις τελευταίες ημέρες και έχει μεγάλη επιρροή και απήχηση στο νεανικό κοινό, το οποίο ως γνωστόν μπορεί να καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αυτό φάνηκε  και στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/7  η κεντρική προεκλογική ομιλία στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου στα Μανιάτικα.
Ο πεζόδρομος της Παλαμηδίου ( από το ύψος της Αιτωλικού έως και την οδό Βλαχάκου) κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που στην πλειοψηφία τους ήταν νέοι άνθρωποι που αγωνιούν για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδας!

 Πάνω από 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν την ομιλία του Στρατηγού Ν. Μανωλάκου, τον οποίο προλόγισε ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας.


Ένα  ενδεικτικό απόσπασμα από το λόγο του:

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δρόμοι γύρω μας είναι γεμάτοι ιστορία. Όπως άλλωστε 
σε όλη την Ελλάδα.  

Εδώ δίπλα είναι η οδός Βλαχάκου. 

Το λέω και ανατριχιάζω. Του φίλου μου του Παναγιώτη που έπεσε  σε ώρα καθήκοντος. 

Και πηγαινοντας πιο πέρα οι οδοί του Καπετάν Ματαπά του Καπετάν Γέρμα, του Μαυρομιχάλη, του Κουμουνδούρου και του Πετροπουλάκη.

Και να θυμηθουμε ακόμα , τον ήρωα Λοχαγό Σταυριανάκο στην Κυπρο το 74, τον Συνταγματάρχη  Δαβάκη, τον Ταγματάρχη  Μαντούβαλο  το 1940.τον Μανωλάκο τον Βασίλη, τον Δεμέστιχα τον Τσοτάκο, τον Βλαχάκη και τον Καλαποθάκο. 

Οι ήρωες της Μάνης!  

Η ιστορία μας είναι η ιστορία της Ελλάδος. Γι αυτό αείμνηστος καθηγητής Καργάκος έγραψε: 

Εμείς οι Μανιάτες είμαστε φτιαγμένοι από πέτρα και αίμα!»

Στη διάρκεια της ομιλίας ο κόσμος, με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια του, επευφημούσε τον Στρατηγό Μανωλάκο, ενώ χρειάστηκε δυο ώρες με το πέρας της εκδήλωσης για να χαιρετίσει τους φίλους που είχαν συγκεντρωθεί και δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν: Ο τ. δήμαρχος Χολαργού κ.Δημήτρης Νικολάου, ο τέως βουλευτής Πειραιά κ.Πέτρος Μαντούβαλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά της Ν.Δ κ.Νίκος Βλαχάκος, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώτη σε σταυρούς στην Περιφέρεια του Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη κ.Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, πρόεδρος Ένωσης Απανταχού Μανιατών και Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά, κ. Βοιδονικόλας Σταύρος, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Α’ Πειραιά, ο Μιχάλης Κουλιζάκος, αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Α’ Πειραιά και γ.γ. Καταναλωτών Ελλάδος, η Αντιδήμαρχος Πειραιά Ζηλάκου, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και τ. Δήμαρχος Πειραιά, κ.Χρήστος Αγραπίδης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ.Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο τ. βουλευτής Β’Πειραιά κ. Νεράντζης, ,ο Κυριάκος Σιγαλάκος, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο π. Αντιδήμαρχος Πειραιά ,κ. Χονδροκούκης Ηλίας,ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ.Γιάννης Βουτσινάς και πολλοί άλλοι εκπροσώποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των παραγωγικών τάξεων.

http://www.pireasnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου