Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τους ψηφοφόρους της στην Α’ Πειραιώς, ευχαριστεί η Γεωργία Γεννιά

 

Τους ψηφοφόρους της στην Α’ Πειραιώς, ευχαριστεί η Γεωργία Γεννιά
Tις θερμές ευχαριστίες της στους ψηφοφόρους της στην Α’ Πειραιώς, απευθύνει, σε ανακοίνωση της, η Γεωργία Γεννιά και κάνει λόγο για την ανάγκη να συμπράξουν οι προοδευτικές δυνάμεις σε μια μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη.
«Ένα θερμό ευχαριστώ είναι λίγο στους παλαιούς και νέους ψηφοφόρους της Α’ Πειραιώς, που με τίμησαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τιμά και δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα τους στις μάχες που ακολουθούν για τις κοινές αξίες και πιστεύω μας.
Την τελευταία τετραετία, ως εκπρόσωπος τους στη Βουλή, ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους και δούλεψα για το κοινό καλό και έτσι θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις επάλξεις και κοντά σε όλους τους συμπολίτες μου, κυρίως στους έχοντες ανάγκη.
Το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει καθαρή νίκη της ΝΔ και ακόμη καθαρότερη εντολή του λαού για ισχυρή αντιπολίτευση. Το υψηλό ποσοστό του 31,53% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 39,85% της ΝΔ δείχνει ότι οι Έλληνες εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα ασκήσουμε υπεύθυνη και ισχυρή αντιπολίτευση.
«Οι ψηφοφόροι της Α' Πειραιά έστειλαν το μήνυμα, πως διανύουμε την εποχή των συμπράξεων, των συναινέσεων και συνεργασιών. Έτσι μόνο θα δημιουργηθεί ο νέος προοδευτικός πόλος που έχει ανάγκη η Ελλάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου