Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Αμέλεια η αδιαφορία ?



Αμέλεια η αδιαφορία ?
Γιατί οι κάτοικοι των οικισμών των Κυθήρων που εμπίπτουν στο Ν. 4563/2018 για επιδότηση αγοράς δορυφορικής κεραίας, ποσού 110 ευρώ, δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση?
Γιατί απλά ο Δήμος μας αγνόησε τα απεσταλμένα προ οκταμήνου, σχετικά έγγραφα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και δεν πιστοποιήθηκε προκειμένου να δέχεται τις αιτήσεις των πολιτών.
Στην προσπάθεια μου να καταθέσω αίτηση την Παρασκευή 16/8 /2019, ο Δήμος δήλωνε άγνοια και αναρμόδιος για το θέμα και με παρέπεμψαν στο «καταργηθέν Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής » γιατί όπως με ενημέρωσε υπάλληλος του Δήμου «δεν μπορούσαν να βρουν άκρη».
Και όχι μόνο άκρη βρέθηκε στο μετονομασθέν Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αλλά η Δ/νση Διαχείρισης Ραδιοσήματος ,με την οποία επικοινώνησα ,με ενημέρωσε ότι προφανώς αγνοήθηκε τότε το σχετικό mail.
Επειδή όμως δόθηκε παράταση για υποβολή αιτήσεων μέχρι τον Δεκέμβριο 2019 (η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε στις 19-8-2019 )θα αποστείλουν ξανά σήμερα στον Δήμο Κυθήρων τα σχετικά έγγραφα με την ελπίδα ότι αυτή την φορά δεν θα αγνοηθεί το mail και θα προχωρήσει ο Δήμος Κυθήρων στις απαραίτητες ενέργειες.
Είναι κρίμα από αμέλεια η παράλειψη? κάποιων να μην δοθεί στους δημότες των οικισμών που αναφέρονται στο παράρτημα του Νόμου, αυτή η δυνατότητα

ΠΗΓΗ
Kiki Mavrou

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου