Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 4-10-2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ&ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ(ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ).

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 4-10-2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ&ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ(ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ). 


Μετά από μια εβδομάδα κινητοποίησης και δράσεων σε σχέση με την μεταφορά των παιδιών από και προς τα σχολεία συνεκλήθη στις 4-10-2019 Γενική Συνέλευση των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού και του Νηπιαγωγείου Ποταμού (Αγ.Πελαγία). Στη συνεδρίαση αποφασίστηκαν τα εξής: 1. ΟΜΟΦΩΝΑ, ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ενοποίηση των δύο δρομολογίων σε ένα καθότι αυτή είναι παράνομη και διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και την καθημερινότητα των παιδιών και των οικογενειών τους. 2. Να υπάρξει πίεση προς τους αρμόδιους φορείς ώστε να παρθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών για ανάδειξη νέου αναδόχου. 3. Συνέχιση της ΑΠΟΧΗΣ από τις σχολικές αίθουσες για αόριστο χρονικό διάστημα έως ότου δοθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των παιδιών. 4. Συνέχιση της γνωστοποίσης του προβλήματος οπουδήποτε κρίνεται αναγκαίο και εφικτό, σε τοπικά και εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά. 5. Κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών. 

 ΚΥΘΗΡΑ 4-10-2019 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου